Ernstig ongeluk in Broekland: auto rijdt tegen boom, vijf mensen zwaargewond

VIDEOBij een ernstig ongeluk in Broekland (gemeente Raalte) zijn vannacht vijf mensen zwaargewond geraakt. Dit gebeurde nadat de auto waarin zij zaten van de weg schoot en tegen een boom terechtkwam. Alle slachtoffers moesten uit het voertuig worden bevrijd en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

13 reacties

 • lammert visser

  2 jaar geleden
  ben er vanmiddag langs gekomen en met wat ik met 80kmh kon bekijken denk ik dat het om de beroemde/beruchte ruk aan het stuur gaat als je per ongeluk even rechts in de berm komt en vervolgens de weg over schiet en links een obstakel tegen komt. wat @Roes aangaat ik heb 35 jaar en een paar miljoen km schadevrij ervaring, maar ben me tot de dag van vandaag bewust van bewust dat ook ik fouten maak en die schadevrije jaren ook deels aan anderen te danken heb.
 • Lieshout

  2 jaar geleden
  Sterkte voor slachtoffers en familieleden
 • Johan Horst

  2 jaar geleden
  @ Roes dus jij levert vrijwillig je rijbewijs in als je 75 wordt? dat is is tussen nu en 12 jaar, ik geloof niet dat jij dit doet
 • Gert-Jan Koeslag

  2 jaar geleden
  Nou Roes, dus iedereen die onder de 25 of boven de 75 is rijdt onder invloed? Die reactie is wel heel kort door de bocht en absoluut niet onderbouwd! Voor hetzelfde geld heeft de bestuurder uit moeten wijken voor een dier. Dus als je niet alle feiten kent, kun je je commentaar beter voor je houden of alleen delen met je familie. Sterkte voor de slachtoffers!
 • Johan Horst

  2 jaar geleden
  @ Roes, dus jij levert tussen nu en 12 jaar vrijwillig je rijbewijs in? ......... Dat geloof ik niet
 1. Berkum overtuigend naar bekerfinale, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

  Berkum overtui­gend naar bekerfina­le, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

  Het seizoen van Berkum krijgt mogelijk een heel fraai slot, want de Zwollenaren plaatsten zich ten koste van csv Apeldoorn voor de finale van de districtsbeker. Asv Dronten mag na de zege bij WHC eveneens nog hopen op een prijs, terwijl Dieze West een titel kan vergeten. Batavia’90 zette een volgende stap richting het kampioenschap. Voor SVI is het doek definitief gevallen.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.