Ernstig ongeluk in Broekland: auto rijdt tegen boom, vijf mensen zwaargewond

VIDEOBij een ernstig ongeluk in Broekland (gemeente Raalte) zijn vannacht vijf mensen zwaargewond geraakt. Dit gebeurde nadat de auto waarin zij zaten van de weg schoot en tegen een boom terechtkwam. Alle slachtoffers moesten uit het voertuig worden bevrijd en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

13 reacties

 • lammert visser

  9 maanden geleden
  ben er vanmiddag langs gekomen en met wat ik met 80kmh kon bekijken denk ik dat het om de beroemde/beruchte ruk aan het stuur gaat als je per ongeluk even rechts in de berm komt en vervolgens de weg over schiet en links een obstakel tegen komt. wat @Roes aangaat ik heb 35 jaar en een paar miljoen km schadevrij ervaring, maar ben me tot de dag van vandaag bewust van bewust dat ook ik fouten maak en die schadevrije jaren ook deels aan anderen te danken heb.
 • Lieshout

  9 maanden geleden
  Sterkte voor slachtoffers en familieleden
 • Johan Horst

  9 maanden geleden
  @ Roes dus jij levert vrijwillig je rijbewijs in als je 75 wordt? dat is is tussen nu en 12 jaar, ik geloof niet dat jij dit doet
 • Gert-Jan Koeslag

  9 maanden geleden
  Nou Roes, dus iedereen die onder de 25 of boven de 75 is rijdt onder invloed? Die reactie is wel heel kort door de bocht en absoluut niet onderbouwd! Voor hetzelfde geld heeft de bestuurder uit moeten wijken voor een dier. Dus als je niet alle feiten kent, kun je je commentaar beter voor je houden of alleen delen met je familie. Sterkte voor de slachtoffers!
 • Johan Horst

  9 maanden geleden
  @ Roes, dus jij levert tussen nu en 12 jaar vrijwillig je rijbewijs in? ......... Dat geloof ik niet
 1. Grof geweld laatste weken in Raalte, nu 17-jarige jongen uit Wijhe zwaar mishandeld op kermis
  PREMIUM

  Grof geweld laatste weken in Raalte, nu 17-jarige jongen uit Wijhe zwaar mishandeld op kermis

  Meerdere heftige geweldsincidenten binnen drie weken in Raalte. Afgelopen woensdag werd een 17-jarige jongen uit Wijhe slachtoffer van zware mishandeling op de kermis. Vorig weekend werd een Duitser in Raalte in zijn been gestoken en op Koningsdag volgde na een steekincident een grote vechtpartij waar kopschoppen werden uitgedeeld. ,,We vinden het heel vervelend dat dit in korte tijd gebeurt’’, zegt politiewoordvoerder Linda Bouwman.

Salland