Volledig scherm
Erwin Nyhoff. © Archieffoto Carlo ter Ellen

Erwin Nyhoff eert ‘The Boss’ op festival in Ahoy

Zanger Erwin Nyhoff uit Heeten brengt dit voorjaar een ode aan Bruce Springsteen op Popfestival ODE in Rotterdam Ahoy. Dit nieuwe tweedaagse festival, waarin volgens de organisatie 50 jaar popcultuur wordt gevierd, heeft plaats op 21 en 22 maart. De presentatie is in handen van Eric Corton.

Nyhoff kruipt op 22 maart in de rol van ‘The Boss’. De Amerikaanse zanger is een van zijn grote muzikale helden. In 2011 zong de Heetenaar bij de ‘Blind Audtions’ vanThe Voice of Holland  Springsteens The River . Binnen enkele tellen waren alle stoelen van de juryleden/zangcoaches gedraaid.

Holland Pop

Publiek kan tijdens het nieuwe festival in Ahoy tributebands in actie zien die de muziek van grootheden als Coldplay, Simple Minds, The Beatles, Muse, Queen en Pink Floyd feilloos naspelen. Het is in 2020 vijftig jaar geleden dat in Rotterdam Holland Pop plaatshad, het legendarische festival in het Kralingse Bos met onder andere een optreden van Pink Floyd. 

Naast talrijke optredens biedt het nieuwe festival een foto-expositie, een 60’s en 70’s silent-disco en een nostalgische popquiz.

https://www.popfestivalode.nl/

Salland