Fietser gewond bij oversteken Raalterweg in Wesepe

VideoEen fietser werd vanmiddag op de Raalterweg (N348) in Wesepe geschept door een auto, toen hij daar overstak op een plek waar dat niet is toegestaan. 

 1. Wethouderschap laatste kunstje voor Breunissen (71)? ‘Op Stöppelhaene begon het balletje te rollen’
  PREMIUM

  Wethouder­schap laatste kunstje voor Breunissen (71)? ‘Op Stöppelhae­ne begon het balletje te rollen’

  Waar hij twee maanden geleden nog onbezorgd aan het werk was bij Waterschap Drents Overijsselse Delta, wordt Breun Breunissen nu geïnstalleerd als nieuwe wethouder in de gemeente Raalte. De 71-jarige volgt de vertrokken Sylvia van der Heide op en gaat voor BurgerBelangen in het college. Wie is Breunissen en waarom kan de BB-kiezer op hem rekenen, ondanks zijn prominente CDA-verleden? ,,Geen last van Haagse perikelen.’’
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”