Figurant uit Wesepe kijkt ogen uit op Kruimeltje-filmset in Heeten

videoDe opnames van de tweede Kruimeltje-film zijn in volle gang. Het vervolg op de succesfilm uit 1999 wordt momenteel opgenomen, grotendeels op landgoed Schoonheeten bij Heeten.

Twee weken lang zijn acteurs, crew en figuranten druk in de weer op deze locatie, het nieuwe huis van Kruimeltje. Prachtige afgelegen in een bosrijk gebied met weidse blik over de achtergelegen weilanden.

De vader van Kruimeltje, gespeeld door Rick Engelkes, tevens producent van de film, heeft goud gevonden en is ineens rijk. En dus heeft hij dit aardige stulpje gekocht. In de film zal blijken dat Kruimeltje, gespeeld door Viggo Neijs, helemaal niet zo blij is met zijn nieuwe thuis en wegloopt. Overigens is Viggo vandaag niet aanwezig. Wel lopen onder meer Horace Cohen, Victor Löw, Kim Pieters en Rick Engelkes over de set.

  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland