De provincie Overijssel wil al jaren dat de N35 wordt verbreed. In november is een belangrijk overleg tussen het ministerie en de provincie over dit dossier.
Volledig scherm
PREMIUM
De provincie Overijssel wil al jaren dat de N35 wordt verbreed. In november is een belangrijk overleg tussen het ministerie en de provincie over dit dossier. © Vincent Jannink

Gedeputeerde spreekt minister over N35: ‘Dat er draagvlak is, is nu wel duidelijk in Den Haag’

Gedeputeerde Bert Boerman en minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat hebben dinsdag gesproken over de N35. Niet om knopen door te hakken, maar om een besluit over de provinciale weg ‘goed voor te bereiden’. ,,Dat er in de regio draagvlak is voor verbreding van de N35, is nu ook wel in Den Haag geland”, zegt Boerman.

 1. Plannen BMX-baan in Wijhe nieuw leven ingeblazen: ‘Leuk voor kinderen maar ook voor profs’
  PREMIUM

  Plannen BMX-baan in Wijhe nieuw leven ingeblazen: ‘Leuk voor kinderen maar ook voor profs’

  Na een jaar radiostilte is de komst van een BMX-baan in Wijhe weer een serieuze optie. Vier enthousiaste fietscrossers hebben de oude plannen afgestoft en zijn aangehaakt bij de plannen voor de herinrichting van het terrein rond ’t SPOC. ,,We hebben goede hoop dat ons plan nu wel werkelijkheid wordt. Jong en oud kan er plezier aan beleven’’, zegt BMX-prof Mitchel Schotman uit Wesepe.
 2. Neven zien vuur doven in Marcellinuskerk van Broekland: ‘Een gemeenschap kun je niet verplaatsen’
  PREMIUM

  Neven zien vuur doven in Marcelli­nus­kerk van Broekland: ‘Een gemeen­schap kun je niet verplaat­sen’

  Langzaam maar zeker nadert het einde van de Marcellinuskerk in Broekland. Neven Anton Bouwhuis en Wim de Haan zijn al tientallen jaren betrokken bij het godshuis, je zou het bijna ‘hun’ kerk kunnen noemen. De een als historicus, de ander als oud-bestuurslid. Ze vertellen gouden verhalen over vroeger, maar hoeveel anekdotes komen daar nog bij? ,,Als de mensen nog maar naar binnen kunnen blijven lopen.”
 1. Leidingbreuk. Honderden liters water gutsen over huizen in Kampen
  Play

  Leiding­breuk. Honderden liters water gutsen over huizen in Kampen

 2. Familie dassen ondergraaft het hoofdveld van Victoria Boys
  Play

  Familie dassen onder­graaft het hoofdveld van Victoria Boys

Salland