Volledig scherm
PREMIUM
Op de plek van de voormalige uitspanning de Lepelaar in buurtschap Eikelhof moeten straks een aantal nieuwbouwhuizen verrijzen, en het zo lang gekoesterde buurthuis. © FOTO HISSINK

Geen horeca, wel buurthuis in Eikelhof

Op de plek van de voormalige uitspanning de Lepelaar in buurtschap Eikelhof moeten straks een aantal nieuwbouwhuizen verrijzen, en het zo lang gekoesterde buurthuis. Wel zal afstand gedaan worden van de naam De Lepelaar.

De gemeente Olst-Wijhe presenteerde gisteren de plannen, samen met makelaar Erik Baltes, investeerder Kamphuis uit Hellendoorn en Dick Caron van Plaatselijk Belang Eikelhof.

  1.  Aanspanningen in Heeten in actie op hippie-parcours

    Aanspannin­gen in Heeten in actie op hip­pie-par­cours

    De ruim negentig deelnemers aan de samengestelde menwedstrijd van Menvereniging Heeten Het Aangespannen Paard wanen zich dit weekeinde in de jaren zestig van de vorige eeuw. Thema van de 32ste editie is ‘Flower Power’. De hindernissen rondom de manege zijn in hippie-stijl aangekleed. Vader Harry en dochters Lisa en Linda Tutert en Joop Haverslag maakten gisteren met hun aanspanningen alvast een testrit op het terrein aan de Schöpkesdijk.

Salland