Als het aan de fractie van GemeenteBelangen in Raalte ligt, dan worden in die gemeente meer betaalbare huizen gebouwd voor mensen die nu worden verdrongen op de huizenmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Als het aan de fractie van GemeenteBelangen in Raalte ligt, dan worden in die gemeente meer betaalbare huizen gebouwd voor mensen die nu worden verdrongen op de huizenmarkt. © Gerard Vrakking/Archief

GemeenteBelangen in Raalte wil meer ambitie zien als het gaat over betaalbaar wonen: ‘Het gaat over onze jongeren’

Als het aan het Raalter raadslid Jan Schokker ligt, dan legt wethouder Wout Wagenmans als de wiedeweerga zijn oor te luister in Nijkerk. Volgens Schokker (GemeenteBelangen) laten ze in Nijkerk namelijk wél ambitie zien als het gaat over het betaalbaar maken van wonen. ,,Hier zeggen ze dat niets kan, maar daar laten ze het tegenovergestelde zien.”

  1. KAART | Piek in aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Piek in aantal nieuwe coronabe­smet­tin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal nieuwe coronabesmettingen is de afgelopen 24 uur weer fors toegenomen. In brandhaard Staphorst zijn 54 positieve tests gemeld, 17 meer dan gisteren. De gemeente is hiermee weer op het niveau van de voorgaande dagen. De stijgende lijn in het aantal nieuwe besmettingen werd eind september al in Staphorst ingezet. Ook in Zwartewaterland, Rijssen-Holten, Lelystad en Nunspeet is een flinke toename te zien.

Salland