Volledig scherm
Hond Beer, braaf in de achtertuin. © Ans Spijker

Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood

Jouw regionieuws gemist?De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

Staatsloterij - Martin Dalsem uit Kampen kreeg een wel heel bijzondere brief van de Staatsloterij in de brievenbus. De Kampenaar werd ineens doodverklaard. ,,De Staatsloterij beweerde een bericht over mijn overlijden te hebben ontvangen en condoleerde mijn nabestaanden in de brief met dit verlies. Ik heb de brief vol afschuw van me afgegooid.’’

ABN Amro- En de Staatsloterij is zeker niet de enige die in de fout ging met een doodverklaring. Gebert Janssen uit Zutphen kon begin deze maand ineens niet meer pinnen en inloggen bij de bank. ABN Amro had hem doodverklaard.

Ziyech - Drontenaar Hakim Ziyech liet zich deze week van zijn beste kant zien. Niet op het veld tegen Real Madrid, maar met een bijdrage voor de inzamelingsactie van Leon de Kogel. De voormalig spits van GA Eagles kan nooit meer voetballen door een noodlottig ongeval met een taxi op Malta.

Paard op snelweg - Een paard ontsnapte afgelopen zondag in Doornspijk. Het dier kwam vervolgens enkele kilometers verderop op de A28 bij ‘t Harde terecht. De snelweg ging vervolgens dicht, zodat de hulpdiensten het paard konden vangen.

Koe Hermien -  Het was afgelopen week precies een jaar geleden dat koe Hermien werd gevangen. Onze verslaggever Gerald Meijer zocht haar op in een koeienrusthuis in Friesland.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

Salland