De kruising N35-Stationsstraat in Haarle.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising N35-Stationsstraat in Haarle. © Gerard Vrakking

Gevaar geweken in Haarle nu het dorp definitief een viaduct krijgt over veelbesproken N35

Het veiligheidsprobleem op de N35 in Haarle wordt opgelost. Onder meer de gemeente Haarle en de provincie Overijssel zijn het eens geworden over een tijdelijk viaduct bij de kruising van de N35 met de Stationsstraat. De oplossing raakte in een stroomversnelling toen alle maatregelen op de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal nog eens tegen het licht werden gehouden

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

Salland