Grote zoekactie naar overvaller Texaco in Raalte

VideoDe Texaco in Raalte is vanavond overvallen. De politie is in Raalte bezig met een grote zoekactie, naar aanleiding van de overval.

De politie cirkelt met een helikopter boven Raalte en is op zoek naar de dader.  De overval vond tegen 20.45 uur plaats en werd gepleegd door één gemaskerde overvaller. Hij bedreigde de tankshopmedewerker met een wapen en heeft een geldbedrag meegenomen.

De politie Raalte heeft op social media een oproep verspreid.  Het signalement van de overvaller luidt: man, ongeveer 1.90 meter lang, zwart gekleed, rugzak op met folie. De dader zou na de overvaller zijn gevlucht in de richting van de Reiger.

De politie zoekt daarnaast de bestuurder van een Volkswagen-bestelbus, die rond het tijdstip van de overval op de Weidelaan reed. Mogelijk was de kleur van het bestelbusje grijs. 

Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij het tankstation in Raalte. Het is niet bekend of de overval op het tankstation plaatsvond of dat hier beelden alleen worden opgevraagd. © Arnold Roolvink
  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland