Het bestuur van zwembad De Oase is best trots op het resultaat. Van links naar rechts Huub Klein Koerkamp, Irma Gerritsen, Marloes Alferink, Martin Overmars, Iwan Sibelt en Rene Bril.
Volledig scherm
Het bestuur van zwembad De Oase is best trots op het resultaat. Van links naar rechts Huub Klein Koerkamp, Irma Gerritsen, Marloes Alferink, Martin Overmars, Iwan Sibelt en Rene Bril. © Gerard Vrakking

Heeten fikst het met zestig vrijwilligers: een nieuwe badkuip voor zwembad De Oase

Ze zijn er maar wat trots op. De ruim zestig vrijwilligers die de handen uit de mouwen hebben gestoken om het gloednieuwe buitenbad in Heeten in de grond te krijgen. Het had nogal wat voeten in de aarde. ,,Nog zo’n project? Denk niet dat het thuisfront daar blij mee is. Misschien over vijf jaar”, reageert vrijwilliger Rene Bril.

 1. Handel in paarden valt ineens stil door brexit: ‘We proberen ons niet te veel zorgen te maken’
  PREMIUM

  Handel in paarden valt ineens stil door brexit: ‘We proberen ons niet te veel zorgen te maken’

  De paardenhandel met Engeland staat door de brexit op scherp. Zomaar even paarden het Kanaal oversturen gaat nog wel. Maar terug – van Engeland naar het Europese vasteland – is een stuk lastiger. De prijzen voor een paard verdubbelen of verdrievoudigen gemakkelijk door alle extra EU-regels. ,,U kunt bedenken wat dat met de markt doet”, zegt Harold Zoet, paardentransporteur uit Wezep en bestuurslid van landbouworganisatie LTO Noord.
 1. Politie gaat bij avondklok snel handhavend optreden
  Play
  Politie gaat bij avondklok snel optreden

  Politie gaat bij avondklok snel handhavend optreden

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok

  Wilders en Rutte botsen om avondklok

Salland