Het bestuur van zwembad De Oase is best trots op het resultaat. Van links naar rechts Huub Klein Koerkamp, Irma Gerritsen, Marloes Alferink, Martin Overmars, Iwan Sibelt en Rene Bril.
Volledig scherm
Het bestuur van zwembad De Oase is best trots op het resultaat. Van links naar rechts Huub Klein Koerkamp, Irma Gerritsen, Marloes Alferink, Martin Overmars, Iwan Sibelt en Rene Bril. © Gerard Vrakking

Heeten fikst het met zestig vrijwilligers: een nieuwe badkuip voor zwembad De Oase

Ze zijn er maar wat trots op. De ruim zestig vrijwilligers die de handen uit de mouwen hebben gestoken om het gloednieuwe buitenbad in Heeten in de grond te krijgen. Het had nogal wat voeten in de aarde. ,,Nog zo’n project? Denk niet dat het thuisfront daar blij mee is. Misschien over vijf jaar”, reageert vrijwilliger Rene Bril.

 1. Nieuw boek ‘Holtense Canadezen’ leest als een thriller: Wie waren die helden die ons hebben bevrijd?
  PREMIUM

  Nieuw boek ‘Holtense Canadezen’ leest als een thriller: Wie waren die helden die ons hebben bevrijd?

  HOLTEN - Waarom liggen 1394 gesneuvelde soldaten uit de Tweede Wereldoorlog eigenlijk begraven in Holten? En wie waren die helden die ons hebben bevrijd? Auteur Jan Braakman schreef het boek Holtense Canadezen. Een uitgebreid boek vol verhalen, beeldmateriaal en gegevens over soldaten en graven. „Het leest als een thriller”, zegt Henk Vincent van het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats.
 1. Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen
  Play

  Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwa­gen

 2. Megaproces Zwolse drugsoorlog van start: hier gaat het om
  Play

  Megaproces Zwolse drugsoor­log van start: hier gaat het om

Salland