Rick Kemper (rechts) mag zich de eerste 'Sallandse Kei’ noemen. Naast hem de twee andere finalisten: Sanne Dasselaar en Reindert Aberson.
Volledig scherm
Rick Kemper (rechts) mag zich de eerste 'Sallandse Kei’ noemen. Naast hem de twee andere finalisten: Sanne Dasselaar en Reindert Aberson. © Rotary Raalte e.o.

Heetenaar Rick Kemper (25) winnaar eretitel ‘Sallandse Kei’

UpdateRick Kemper uit Heeten is gisteren uitverkozen tot ‘Sallandse Kei 2019’. Uit handen van Margreet Procee-Geelhoed, voorzitter van het jubilerende Rotary Raalte e.o., ontving de 25-jarige Rick een  glasobject en een cheque van 500 euro die hij naar eigen inzicht kan besteden aan de organisaties waarvoor hij actief  is.  Dit zijn onder meer de carnavalsvereniging en voetbalvereniging in zijn woonplaats.

  1. Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellendoorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’
    PREMIUM

    Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellen­doorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’

    HELLENDOORN - Veel jongeren zoeken tijdens warme dagen verkoeling bij en in de Regge. Maar bij de Overwaterbrug achter ijsfabriek Ben & Jerry’s dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. De gemeente Hellendoorn grijpt in met een noodverordening. Want de jeugd misdraagt zich zodanig dat de brug dreigt in te storten en er risico’s zijn dat er een ramp gebeurt.

Salland