Rick Kemper (rechts) mag zich de eerste 'Sallandse Kei’ noemen. Naast hem de twee andere finalisten: Sanne Dasselaar en Reindert Aberson.
Volledig scherm
Rick Kemper (rechts) mag zich de eerste 'Sallandse Kei’ noemen. Naast hem de twee andere finalisten: Sanne Dasselaar en Reindert Aberson. © Rotary Raalte e.o.

Heetenaar Rick Kemper (25) winnaar eretitel ‘Sallandse Kei’

UpdateRick Kemper uit Heeten is gisteren uitverkozen tot ‘Sallandse Kei 2019’. Uit handen van Margreet Procee-Geelhoed, voorzitter van het jubilerende Rotary Raalte e.o., ontving de 25-jarige Rick een  glasobject en een cheque van 500 euro die hij naar eigen inzicht kan besteden aan de organisaties waarvoor hij actief  is.  Dit zijn onder meer de carnavalsvereniging en voetbalvereniging in zijn woonplaats.

 1. Als vanouds feestvieren in de tent: in Mariënheem en Nieuw Heeten staan ze te popelen
  PREMIUM

  Als vanouds feestvie­ren in de tent: in Mariënheem en Nieuw Heeten staan ze te popelen

  Proosten, feesten, swingen, we zijn er met z’n allen hard aan toe. De zomer is begonnen en de lockdown is vanaf komende zaterdag verleden tijd. De zomerfeesten staan voor de deur. Sommige organisaties trekken de stoute schoenen aan en gaan als vanouds voor een paar zonnige dagen vol muziek en vermaak in hun stad of dorp. In Mariënheem al over anderhalve week, in Nieuw Heeten een maandje later.
 2. Wijhenaar valt in herhaling en wordt weer gepakt met drugs en wapens: 2,5 jaar cel geëist
  PREMIUM

  Wijhenaar valt in herhaling en wordt weer gepakt met drugs en wapens: 2,5 jaar cel geëist

  Nog geen jaar nadat hij in Wijhe was betrapt met een grote hoeveelheid drugs, erectiepillen, veel contant geld en wapens in huis, trof de politie Wouter J. in Zwolle aan bij een lokfiets. Met drugs op zak, een pistool en drieduizend euro in zijn sok. De combinatie van geld, drugs en wapens doet vermoeden dat J. dealt, maar zo moet de rechtbank dat niet zien, zei de voormalig Wijhenaar dinsdag tijdens zijn strafzaak.

Salland