De zijspan belandde na de aanrijding in de berm van de Spanjaardsdijk in Heeten. In elk geval een fietser raakte gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
De zijspan belandde na de aanrijding in de berm van de Spanjaardsdijk in Heeten. In elk geval een fietser raakte gewond. © Rens Hulman

Jonge fietser gewond bij aanrijding met zijspan in Heeten

In het buitengebied van Heeten is een zijspan zondagavond door een plotseling ontstane verkeerssituatie ingereden op een groepje fietsers. In elk geval een van de fietsers is daarbij gewond geraakt.

 1. Syrische statushouder Janda blij met ‘1000 kansen’ in Hardenberg: route naar studie en werk
  PREMIUM

  Syrische statushou­der Janda blij met ‘1000 kansen’ in Hardenberg: route naar studie en werk

  Janda Mohammad (35) mag trots zijn op zichzelf. Na de zomer begint ze in Hardenberg aan de mbo4-opleiding sociaal werk. In Syrië was ze ict-docent, maar ze werkt liever met mensen dan met computers. In het vluchtelingenkamp in Irak bood ze al psychische hulp aan lotgenoten. Dankzij het Overijsselse project ‘1000 kansen voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt’ kan ze werken aan haar toekomst.
 2. Nieuwe stuwen in Soestwetering bij Wijhe moet waterpeil weer kwart eeuw beheersbaar houden
  PREMIUM

  Nieuwe stuwen in Soestwete­ring bij Wijhe moet waterpeil weer kwart eeuw beheers­baar houden

  Wie over de Hamelweg in het buitengebied van Wijhe rijdt, kan het niet ontgaan dat er gewerkt wordt aan de Soestwetering. In een paar maanden tijd worden de twee gigantische stuwkleppen vervangen. Woensdag was de eerste klep aan de beurt, en daarna wordt de andere helft van de stuw vervangen. Gert Bokdam van uitvoerder Dura Vermeer en Jannick Knop van het waterschap vertellen over het project, dat er voor moet zorgen dat het Sallandse water op peil blijft.

Salland