Volledig scherm
De tunnel onder de Acacialaan. © Google Streetview

Jongen in Raalte gewond nadat onbekende man hem bestormt

De politie is op zoek naar een man die zaterdagochtend in Raalte op een fietsende jongen afrende. De jongen kwam ten val en raakte hierbij lichtgewond.

De jongen fietste over het fietspad van Het Erf. Bij de volkstuintjes vlakbij de tunnel onder de Acacialaan zag hij volgens de politie een onbekende man staan. Deze man rende richting de jongen. Er kwam contact tussen beiden, waarna de jongen ten val kwam en lichtgewond raakte.

Toedracht

Uit privacyoverwegingen wil de politie niets kwijt over de achtergrond van de jongen. Ook kan en wil de politie niets zeggen hoe de jongen ten val is gekomen en wat de verwondingen van de jongen zijn. ,,De juiste toedracht willen we ook graag van eventuele getuigen horen’’, aldus een woordvoerder van de politie.

Wel deelt de politie een omschrijving van de jongen over de man die op hem afrende. Het zou gaan om een blanke man tussen de 20 en 25 jaar. Hij is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en droeg een donkere broek met een donkere jas, waarvan hij de capuchon over zijn hoofd had getrokken. Daarnaast was de man in het bezit van een fiets.

De politie roept getuigen die de man of de fiets op die locatie hebben gezien op zich te melden.

Salland