Het jonge katje.
Volledig scherm
PREMIUM
Het jonge katje. © Facebook

Kat overgoten met frituurvet in Olst: ‘Dan ben je echt ziek’

In Olst is dit weekend een jonge kat toegetakeld. Het beestje is volgens de eigenaar overgoten met een bak water gemixt met frituurvet. Op Facebook roept de eigenaar de dader(s) op zich te melden.

6 reacties

 • Lenting

  1 maand geleden
  Hou die beesten binnen,als het vriest schijten ze op het gras nu de tuin weer lekker los zit je weer in de stank van half onder gegraven stront gewoon schrikdraad om je tuin maken komen ze niet meer zo vaak. Heb zelf ook een kat gehad altijd netjes aan de lijn anders hou je ook geen vogels meer in de tuin.
 • J.H. Klaasen

  1 maand geleden
  Ik snap dat je ervan baalt dat katten overlast geven. Dat heb ik zelf ook. Heb dan ook geen katten. Maar, om vervolgens een dier dan zo te mishandelen, is op geen enkele wijze gerechtvaardigd. Ga een stevig gesprek aan met de betreffende baas. Aan de andere kant kunnen mensen ook eens wat meer hun katten binnen houden. Er zijn gewoon ook te veel katten. Mensen nemen er soms 2, 3 of 4. Beseffen niet wat dit betekent, zeker qua overlast voor een ander. Heb zelf een hond. Die laat ik netjes uit.
 • H.A.Z van.loenen

  1 maand geleden
  De katten binnen houden en aande lijn uit laten moeten wij ook met de honden
 • J Hartholt

  1 maand geleden
  Te gek voor woorden... misselijk!
 • Arno Eilander

  1 maand geleden
  Ik ben absoluut tegen dierenmishandeling en om dit een kat aan te doen kan echt niet, maar dit zou niet gebeuren wanneer iedereen zijn of haar katten binnen houdt. Ik kan mij de frustratie voorstellen wanneer je je tuin netjes wil houden en overal kattenstront vindt of dat je je tuinkussens onder een overkapping hebt liggen en deze liggen vol met katteharen.
 1. KAART | Minder nieuwe coronabesmettingen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood
  PREMIUM
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Minder nieuwe coronabe­smet­tin­gen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood

  In Oost-Nederland is het aantal nieuwe corona-besmettingen in vergelijking met een etmaal eerder met 31 personen verlaagd. Het aantal nieuwe besmettingen in 24 uur kwam uit op 655. Met name Staphorst en Zutphen vielen in negatieve zin op. In de Overijsselse gemeente ging het aantal positieve tests van 46,7 naar 75,8 positieve tests per 100.000 inwoners. In de Gelderse gemeente ging het om een stijging van 37,6 naar 58,4.
 2. Binnenbaden Deventer en Raalte worstelen door corona om boven te blijven: De Scheg heeft tekort aan oproepkrachten
  PREMIUM

  Binnenba­den Deventer en Raalte worstelen door corona om boven te blijven: De Scheg heeft tekort aan oproep­krach­ten

  In binnenbaden begint de situatie vanwege corona nijpend te worden. Daar is momenteel alleen zwemles voor jeugd tot en met 12 jaar mogelijk. Vrij recreatiezwemmen is er uit den boze en watersportverenigingen en baantjeszwemmers mogen nu louter in de buitenlucht aan de slag. De kosten bij de binnenbaden in Deventer en Raalte lopen gewoon door, terwijl de inkomsten grotendeels uitblijven. De zorgen nemen toe.
 1. Honderden supporters zwaaien Go Ahead Eagles-bus uit
  Play

  Honderden supporters zwaaien Go Ahead Eag­les-bus uit

 2. Drukte bij boekingen nu vakanties voorzichtig geboekt worden
  Play

  Drukte bij boekingen nu vakanties voorzich­tig geboekt worden

Salland