Alfons van Breen, eigenaar van Alfons van Breen Uitvaartverzorging, heeft een kunstwerk geplaatst ter nagedachtenis aan mensen die tijdens de coronacrisis zijn overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Alfons van Breen, eigenaar van Alfons van Breen Uitvaartverzorging, heeft een kunstwerk geplaatst ter nagedachtenis aan mensen die tijdens de coronacrisis zijn overleden. © Gerard Vrakking

Kunstwerk voor corona-slachtoffers in Raalte. ‘Het waren hartverscheurende taferelen’

Alleen afscheid nemen, geen arm om de schouder uit angst om elkaar te besmetten. De uitvaarten in de piek van de coronacrisis maakte een diepe indruk op Alfons van Breen, eigenaar van Alfons van Breen Uitvaartverzorging in Raalte. Ter nagedachtenis aan de overledenen uit deze periode heeft hij een kunstwerk laten plaatsen voor het uitvaartcentrum.

  1. Komst sportschool in Raalte-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercijfers
    PREMIUM

    Komst sport­school in Raal­te-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercij­fers

    Zeven bedrijven op bedrijventerrein de Sallandse Poort in Raalte staan lijnrecht tegenover de gemeente over de komst van een sportschool. Volgens de bedrijven is er met de komst van een Profit Gym-filiaal straks haast geen parkeerplek meer beschikbaar. Het gemeentebestuur vindt dat er weinig aan de hand is. ,,Er is helemaal geen parkeerprobleem’’, zegt advocaat Susan Schaap.

Salland