Een kop-staartbotsing is de oorzaak van een lange file op de N35 bij Raalte.
Volledig scherm
Een kop-staartbotsing is de oorzaak van een lange file op de N35 bij Raalte. © News United/Jan Willem Klein Horstman

Lange file op N35 door kop-staartbotsing bij Raalte

Op de N35 is in beide richtingen tussen Mariënheem en Heino een lange file ontstaan door een kop-staartbotsing bij Raalte. 

 1. Watertoren Raalte nog niet gevuld: tekoopbord weer in de grond, maar recente plannen ‘in de startblokken’
  PREMIUM

  Watertoren Raalte nog niet gevuld: tekoopbord weer in de grond, maar recente plannen ‘in de startblok­ken’

  De toekomst van de Watertoren in Raalte is nog ongewis. Vorig jaar lanceerde HoogWerk ambitieuze plannen om de toren om te toveren tot onder meer een werkervaringsplek voor jongeren. De financiering is echter nog niet rond, dus besloten de eigenaren van het gemeentelijk monument deze week de toren weer voor iedereen in de verkoop te zetten. ,,Als een investeerder zich meldt, kunnen we morgen tekenen’’, zegt onderneemster Geertje Kleine Schaars.
 2. KAART | Besmettingscijfers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Besmet­tings­cij­fers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling

  Vijf gemeenten van de regio Oost-Nederland blijven vandaag onder de 100 positief geteste personen per 100.000 inwoners, terwijl in de rest van de regio de besmettingen hoog blijven. In heel Oost-Nederland kwamen er 3357 nieuwe besmettingen bij. Vooral in Noord- en Oost Gelderland stijgen de besmettingen flink. Toch zijn er ook lichtpuntjes: regio Flevoland laat een flinke daling in het aantal positieve testen zien.

Salland