Leerlingen van de Capellenborg in Wijhe krijgen als hele klas les in de theaterzaal en de sportkantine van multifunctioneel centrum 't Spoc. Directeur Sven Metsemakers van de Capellenborg regelde al voor de voorjaarsvakantie de extra ruime leslocaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van de Capellenborg in Wijhe krijgen als hele klas les in de theaterzaal en de sportkantine van multifunctioneel centrum 't Spoc. Directeur Sven Metsemakers van de Capellenborg regelde al voor de voorjaarsvakantie de extra ruime leslocaties. © Alex Mulder

Leerlingen Capellenborg Wijhe kunnen met hun hele klas tegelijk les krijgen: dankzij theaterzaal en dartscafé

Hoe krijg je alle leerlingen zoveel mogelijk weer samen op school? Schooldirecteur Sven Metsemakers van de Capellenborg in Wijhe bedacht al voor de voorjaarsvakantie de oplossing. Zijn leerlingen kunnen met de hele klas terecht in de theaterzaal en het dartcafé van het sport- en cultuurcomplex 't Spoc in Wijhe.

 1. Beerput Strunk Raalte open: helft van bestuur weg en toekomstige huurders nooit betrokken geweest
  PREMIUM

  Beerput Strunk Raalte open: helft van bestuur weg en toekomsti­ge huurders nooit betrokken geweest

  De puinhoop rond Cultuurboerderij Strunk in Raalte wordt alsmaar groter. Niet alleen de projectleider, maar de helft van het bestuur vertrekt. Daarnaast kloppen essentiële zaken van het projectplan niet. Er worden partijen als (toekomstige) huurder genoemd, terwijl zij zelf van niets weten. Zo ook Kindcentrum de Bolster. ,,We hebben er helemaal niets mee te maken’’, zegt directeur Audrey Jansen.
 1. Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle
  Play

  Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle

 2. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis

Salland