Het terrein van Willemsen de Koning in Arnhem. Inzet: de brief die ouders in december 2021 ontvingen van de gemeente Raalte over de ingebrekestelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van Willemsen de Koning in Arnhem. Inzet: de brief die ouders in december 2021 ontvingen van de gemeente Raalte over de ingebrekestelling. © Marina Popova / Fotobewerking De Stentor

Leerlingenvervoer in Raalte nog steeds niet op orde, wethouder voert druk op bij vervoerder

De problemen rond het leerlingenvervoer in Raalte moeten op korte termijn zijn opgelost, anders gaat de gemeente Raalte over op sancties. Dat meldt wethouder Gerria Toeter. Meerdere ouders uiten bij de Stentor blijvende onvrede over het vervoer door Willemsen de Koning. Het aantal klachten bij de gemeente blijft oplopen. 

  1. Kort shirt in plaats van winterjas: Nieuw Heetense wagenbouwers klaar voor carnaval (en ‘bult drank’)
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Kort shirt in plaats van winterjas: Nieuw Heetense wagenbou­wers klaar voor carnaval (en ‘bult drank’)

    Nog even de laatste puntjes op de i en dan is wagenbouwgroep CV De Mafklappers uit Nieuw Heeten er klaar voor: het zomercarnaval. Nee, niet zoals ze het in Brazilië vieren. De enige veranderingen zijn de temperaturen en de plek op de kalender. Want door corona zijn alle Sallandse festiviteiten verplaatst naar eind mei en begin juni. ,,Je moet je gewoon insmeren in plaats van een heater aansluiten in de loods. Het heeft wel wat’’, zegt Chiel Hunneman.

Salland