Het terrein van Willemsen de Koning in Arnhem. Inzet: de brief die ouders in december 2021 ontvingen van de gemeente Raalte over de ingebrekestelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van Willemsen de Koning in Arnhem. Inzet: de brief die ouders in december 2021 ontvingen van de gemeente Raalte over de ingebrekestelling. © Marina Popova / Fotobewerking De Stentor

Leerlingenvervoer in Raalte nog steeds niet op orde, wethouder voert druk op bij vervoerder

De problemen rond het leerlingenvervoer in Raalte moeten op korte termijn zijn opgelost, anders gaat de gemeente Raalte over op sancties. Dat meldt wethouder Gerria Toeter. Meerdere ouders uiten bij de Stentor blijvende onvrede over het vervoer door Willemsen de Koning. Het aantal klachten bij de gemeente blijft oplopen. 

  1. 
Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’
    PREMIUM

    Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’

    Wethouder Marcel Blind van de gemeente Olst-Wijhe is niet van plan om bij de provincie Overijssel aan te kloppen om de doodlopende N348 in Wesepe aan te pakken. Volgens hem is het te lang geleden om daar nog op terug te komen: ,,We praten over besluitvorming van 20 jaar en langer geleden. Leefbaarheid stond toen niet hoog op de agenda. Nu zou daar meer ruimte voor zijn.”
    Olst