Volledig scherm
Bonnie kom je buiten spelen? Op de Kôle Kermse in Broekland kan het op zondag 21 maart voor volwassenen. Van wipwap tot springkussen, van glijbaan tot ballenbak. © G VRAKKING

Lekker buiten spelen tijdens de Kôle Kermse in Broekland

De feesttent in Broekland verandert op zondag 21 maart in een speelparadijs voor volwassenen. De organisatie heeft het programma voor de 21ste editie van de Kôle Kermse rond.

Het dorpsfeest begint op vrijdag 16 maart om 20.30 uur met een kroegavond. De tent wordt ingericht als bruin café, compleet met biljarttafel en sjoelbak. Deejay Tom van Duuren staat achter de draaitafels en de coverband Alive speelt werk van onder meer Bon Jovi, The Stones en Queen, maar draait haar hand ook niet om voor boerenrock.

Veiling

Zaterdag gaat het feest vanaf 13.00 uur verder met een veiling van zowel goederen als diensten. 's Avonds is vanaf 20.30 uur muziek van deejay Van Duuren, de coverband Steam, die bestaat uit vijf rockchicks, en Dansado & de Feestneger, die zorgen voor een mix van dans- en feestmuziek.

Volwassenen kunnen zich op zondag vanaf 14.00 uur vermaken in een speelparadijs. Van wipwap tot springkussen, van glijbaan tot ballenbak. Muziek wordt verzorgd door de Perfect Showband. Abba voor de vrouwen, Normaal voor de mannen.

De entree is het hele weekend gratis.

Voor meer informatie klik hier.

Salland