De provincie, woonstichting, Plaatselijk Belang Haarle en de gemeente kwamen donderdag bij elkaar om het nijpende woningtekort in het dorp te bespreken. Aan het einde van dat gesprek kregen de bezoekers een ludiek cadeau mee naar huis.
Volledig scherm
PREMIUM
De provincie, woonstichting, Plaatselijk Belang Haarle en de gemeente kwamen donderdag bij elkaar om het nijpende woningtekort in het dorp te bespreken. Aan het einde van dat gesprek kregen de bezoekers een ludiek cadeau mee naar huis. © John Disselhorst

Ludiek geschenk én huiswerk voor gemeente na belangrijk gesprek over woningnood Haarle

In Haarle heerst goede hoop dat de woningnood binnen enkele jaren wordt opgelost. Het belangrijke overleg met betrokkenen partijen in dorpshuis De Veldkamp werd donderdagmiddag door Plaatselijk Belang Haarle afgesloten met een positief gevoel, een ludiek cadeau én huiswerk voor de aanwezigen.

  1. Uniek: Zwollenaar krijgt straf voor deelname aan hanengevechten, ‘heb ze gewoon voor de lol!’
    PREMIUM

    Uniek: Zwollenaar krijgt straf voor deelname aan hanenge­vech­ten, ‘heb ze gewoon voor de lol!’

    Nooit eerder werd in Nederland iemand veroordeeld voor betrokkenheid bij hanengevechten. Zwollenaar G. te W. (45) heeft nu de twijfelachtige primeur. De rechter in Zwolle vindt bewezen dat hij zijn hanen van het Japanse vechtras ko shoma liet meedoen aan hanengevechten. Al ontkent de Zwollenaar dat in alle toonaarden: ,,Ik hou die beesten al vanaf mijn twintigste. Gewoon voor de lol.”

Salland