Het amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg heeft veel voordelen ervaren in de coronatijd en nog nooit zo'n goed seizoen gedraaid. Op de foto bestuurslid Jennieke van Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg heeft veel voordelen ervaren in de coronatijd en nog nooit zo'n goed seizoen gedraaid. Op de foto bestuurslid Jennieke van Doesburg. © Liselotte Kolthof

Luttenbergers ontdekken theater in bos: ‘We hebben nog nooit zo goed gedraaid!’

Wanneer je de moed in de schoenen zinkt en denkt ‘daar gaat ons theaterseizoen’, komt het blijkbaar toch nog goed. Sterker nog: amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg heeft nog nooit zo top gedraaid. ,,Corona is heel vervelend, maar het bracht ons alleen maar voordelen’’, zegt Jennieke van Doesburg.

 1. Trailerhelling Loswal in Wijhe blijft steil ondanks petitie: ‘Hij is niet aangelegd voor recreatief gebruik’
  PREMIUM

  Trailerhel­ling Loswal in Wijhe blijft steil ondanks petitie: ‘Hij is niet aangelegd voor recreatief gebruik’

  Bij de Loswal in Wijhe is de trailerhelling bij de IJssel zó steil dat je er nauwelijks een pleziervaartuig te water kan laten. Dat moet toch anders kunnen, dacht Wijhenaar Gerwin Noltes. Met een petitie die door bijna 700 mensen is ondertekend voelde hij zich gesterkt in zijn wens om de trailerhelling aan te passen. Maar de watersportliefhebbers hebben pech, de helling blijft zo steil. De reden? Hij is niet voor recreatief, maar voor zakelijk gebruik aangelegd.
 1. Leidingbreuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen
  Play

  Leiding­breuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen

 2. Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant
  Play

  Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant

Salland