Man (23) komt onder shovel
in Raalte en overlijdt

videoEen 23-jarige man uit Wekerom is onder een shovel terecht gekomen en overleden. Het dodelijk bedrijfsongeval gebeurde dinsdagmiddag aan de Achterweiweg in Raalte. 

De Arbeidsinspectie en Forensische Opsporing doen onderzoek. Een traumahelikopter en meerdere ambulances zijn ter plaatse. Het slachtoffer is een man en zijn familie is op de hoogte gesteld. De Achterweiweg, een doodlopende straat die leidt naar enkele woningen en boerderijen, was enige tijd afgesloten.

Volledig scherm
Dodelijk bedrijfsongeval op een agrarisch bedrijf aan de Achterweiweg in Raalte. Het is op het eerste gezicht nog niet duidelijk wat er gebeurd is, de Arbeidsinspectie en Forensische Opsporing doen onderzoek. Een traumahelikopter en meerdere ambulances zijn ter plaatse © Rens Hulman
  1. Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriendelijkheid is voorbij’
    PREMIUM

    Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriende­lijk­heid is voorbij’

    In diverse chatgroepen van de Farmers Defence Force (FDF) neemt de oorlogstaal en actiebereidheid toe. Maandagavond zal de meest radicale boerengroepering koppen tellen voor een gecoördineerde actie om de voedselvoorziening een week voor kerst in Nederland plat te leggen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland.

Salland