In zijn eerste theatershow kan Erik Neimeijer zijn liefde voor schilderen én muziek van Willie Nelson helemaal kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
In zijn eerste theatershow kan Erik Neimeijer zijn liefde voor schilderen én muziek van Willie Nelson helemaal kwijt. © Maartje de Vries

Mede-oprichter Bökkers maakt solodebuut in Raalte: ‘Eindelijk tijd voor mijn eigen ding’

Erik Neimeijer (39) stond aan de wieg van de Sallandse band Bökkers. Maar na jarenlang rocken aan de zijde van leadzanger Hendrik Jan Bökkers verruilt hij de tweede stem voor de eerste. De zanger en gitarist debuteert op 6 november solo, in het HOFtheater in Raalte. Tijdens zijn eerste solotour door het land laat hij zijn publiek kennismaken met zijn muzikale held. 

 1. Weg vrij voor nieuwbouw aan Olsterkampweg in Olst? Deel buurt hoopt van wel, ander deel hoopt van niet
  PREMIUM
  6

  Weg vrij voor nieuwbouw aan Olsterkamp­weg in Olst? Deel buurt hoopt van wel, ander deel hoopt van niet

  Hoeveel obstakels moet SallandWonen nog overwinnen tot er aan de Olsterkampweg kan worden gebouwd? Twee rechters hebben zich vorige week uitgesproken in het voordeel van de partijen die willen bouwen. Tot opluchting van SallandWonen én een deel van de Olster buurt, die al jaren tegen de ‘oude bende’ aankijkt. Definitief afgerekend met de tegenstanders van de nieuwbouw lijkt er echter nog niet.
 2. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.