Een jong meisje is zondag ernstig gewond geraakt bij een val aan de Waterstraat in Wijhe. Het ongeval gebeurde in een stal van een boerderij. De traumahelikopter is ingezet vanwege de ernst van haar letsel.
Volledig scherm
Een jong meisje is zondag ernstig gewond geraakt bij een val aan de Waterstraat in Wijhe. Het ongeval gebeurde in een stal van een boerderij. De traumahelikopter is ingezet vanwege de ernst van haar letsel. © News United/Rens Hulman

Meisje ernstig gewond na val in stal op boerderij bij Wijhe

Een jong meisje is zondagmiddag ernstig gewond geraakt bij een val op een boerderij bij Wijhe. Een traumahelikopter is ingezet.

 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 2. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.