Een jong meisje is zondag ernstig gewond geraakt bij een val aan de Waterstraat in Wijhe. Het ongeval gebeurde in een stal van een boerderij. De traumahelikopter is ingezet vanwege de ernst van haar letsel.
Volledig scherm
Een jong meisje is zondag ernstig gewond geraakt bij een val aan de Waterstraat in Wijhe. Het ongeval gebeurde in een stal van een boerderij. De traumahelikopter is ingezet vanwege de ernst van haar letsel. © News United/Rens Hulman

Meisje ernstig gewond na val in stal op boerderij bij Wijhe

Een jong meisje is zondagmiddag ernstig gewond geraakt bij een val op een boerderij bij Wijhe. Een traumahelikopter is ingezet.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfballers gaan van start in de zaal
  Sportprogramma Deventer/Zutphen

  Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfbal­lers gaan van start in de zaal

  Ondanks de huidige coronamaatregelen en de nodige afgelastingen kwam het gros van de regionale sporters afgelopen weekend ‘gewoon’ in actie. Gelukkig maar, want de belangrijkste bijzaak in het leven zorgt ook voor afleiding. Dat zal aankomend weekend, hopelijk, niet anders zijn. Maar met nieuwe coronamaatregelen die boven de markt hangen kan alles vanaf vrijdag zo maar weer anders zijn.
 3. KAART | Rijssen-Holten neemt stokje van Urk over, vooral in Flevoland minder besmettingen
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Rijs­sen-Hol­ten neemt stokje van Urk over, vooral in Flevoland minder besmettin­gen

  Na drie achtereenvolgende dagen het hoogste aantal coronabesmettingen genoteerd te hebben in deze regio, geeft de gemeente Urk deze twijfelachtige eer vandaag eindelijk door. Dit keer is Rijssen-Holten de gemeente in Oost-Nederland waar de situatie met 98 nieuwe coronagevallen het meest zorgelijk is, in relatieve zin zou dat per 100.000 inwoners uitkomen op ruim 256 positief geteste mensen.

Salland