Archief: Leon en Jessica Ripperda (rechts) enkele jaren geleden voor het pand van BijRipperda in Den Nul. Compagnon Robert Koerhuis staat naast het stel. Eind dit jaar sluit het horeca-etablissement.
Volledig scherm
PREMIUM
Archief: Leon en Jessica Ripperda (rechts) enkele jaren geleden voor het pand van BijRipperda in Den Nul. Compagnon Robert Koerhuis staat naast het stel. Eind dit jaar sluit het horeca-etablissement. © Foto Hissink

Met pijn in het hart verkoopt Leon zijn horecapand BijRipperda: ‘Hard gelag voor Den Nul’

Na vijf generaties komt er een einde aan BijRipperda in Den Nul, in het karakteristieke (horeca)pand pal grenzend aan de Rijksstraatweg. Leon Ripperda is er ondersteboven van, maar weet: een andere keuze had hij niet.

7 reacties

 • John Verboom

  4 maanden geleden
  Jammer, straks een groot gemis. Wat weg is weg ook een stuk historische waarde voor Den Nul. Dank en succes met jullie projecten.
 • dinie korderijnk

  4 maanden geleden
  Best Leon en fam.Ripperda jammer dat dit gebeurt, veel succes op jullie verdere pad !
 • Jan Donkerbroek

  4 maanden geleden
  Doodzonde dat het pand op den Nul verdwijnt.
 • Henk van Dieren

  4 maanden geleden
  Jammer Leon, Jessica en Robert! Er komt vast wat op jullie pad. Blijf lachen.
 • dirk jan radstaake

  4 maanden geleden
  Heel veel sterkte met de moeilijk besluit!!
 1. Wat doen Canadezen die voor oorlogsherdenking naar Lettele komen ineens tussen de trampolines van de speelgoedwinkel?
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Wat doen Canadezen die voor oorlogsher­den­king naar Lettele komen ineens tussen de trampoli­nes van de speelgoed­win­kel?

  Een groep Canadese militairen is in Lettele op bezoek geweest voor de herdenking van drie soldaten die daar in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog om het leven kwamen. Naast de gebruikelijke plechtigheden bij het monument in het dorp trok het gezelschap ook naar een vreemde plaats: de speelgoedwinkel even verderop. Daar gebeurde tijdens de bevrijding van Lettele iets opmerkelijks.
  Lettele