De Rijkstraatweg N337 is zondagmiddag als ter hoogte van Olst korte tijd afgesloten geweest als gevolg van een aanrijding.
Volledig scherm
De Rijkstraatweg N337 is zondagmiddag als ter hoogte van Olst korte tijd afgesloten geweest als gevolg van een aanrijding. © Rens Hulman

N337 bij Olst korte tijd afgesloten na aanrijding

Door een aanrijding is de Rijksstraatweg N337 ter hoogte van Olst korte tijd afgesloten geweest voor verkeer. Op de dijk tussen Deventer en Zwolle kwamen in de loop van zondagmiddag twee auto’s in botsing. De berging van de voertuigen zorgde voor de nodige verkeershinder.

 1. csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

  csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

  Wilde HHC Hardenberg in het restant van dit seizoen nog een serieuze rol spelen in de titelstrijd, dan had de thuiswedstrijd tegen Katwijk gewonnen moeten worden. De ploeg van trainer Pascal Diender moest echter een flinke domper slikken. SV Urk zal eveneens balen van het behaalde resultaat, terwijl VVOG met een punt weinig opschiet. Berkum en csv Apeldoorn plaatsten zich voor de halve finale van de districtsbeker.
 2. Schuchter Kwiek neemt met opgeheven hoofd afscheid van bekertoernooi: ‘Helaas maakten we aanvallend te veel fouten’
  PREMIUM
  handbal

  Schuchter Kwiek neemt met opgeheven hoofd afscheid van bekertoer­nooi: ‘Helaas maakten we aanvallend te veel fouten’

  De handbalsters van Kwiek boden in de halve finale van de nationale handbalbeker regerend landskampioen Venlo verrassend veel tegenstand. De geplaagde Sallandse ploeg speelde echter te schuchter en kreeg daarnaast te laat door dat er in Limburg wat te halen viel om echt te kunnen stunten. Toch nam Kwiek met een opgeheven hoofd afscheid van het bekertoernooi: 36-29.
  Raalte