N348 dicht bij Raalte na ongeval op rotonde

VIDEOOp de N348 in Raalte is aan het eind van de ochtend een fietsster aangereden. Ze raakte daarbij gewond. De nasleep van het ongeluk zorgt voor verkeershinder.

 1. Thuisbezorgd al uitgespeeld? Zij koken in hun eigen keuken maaltijden die jij (door het raam) kunt ophalen
  PREMIUM
  Video

  Thuisbe­zorgd al uitge­speeld? Zij koken in hun eigen keuken maaltijden die jij (door het raam) kunt ophalen

  Normaal, in de non-coronatijd, werken ze in de catering voor bruiloften, markten of foodtruckfestivals. Nu bereiden ze alle drie, thuis in de keuken, afhaalmaaltijden. Claudia Lafuente uit Olst maakt Boliviaanse lekkernijen. De Palestijnse Jacklin Arraf uit Zutphen kookt vooral ’s nachts, want overdag verdienen de kinderen al haar aandacht en King Wullur uit Deventer takelt zijn Indonesische rijsttafels via een emmer naar beneden. ‘Ik moet ze niet allemaal bij ons op 1-hoog hebben.’
 2. Ambtenaar kijkt op locatie mee met ontwikkelaar zonnepark in Heino. Buren: ‘Waar staat de gemeente eigenlijk?’
  PREMIUM

  Ambtenaar kijkt op locatie mee met ontwikke­laar zonnepark in Heino. Buren: ‘Waar staat de gemeente eigenlijk?’

  Wat is nou de rol van de gemeente Raalte in de ontwikkeling van zonnepark Telgenbos aan de rand van Heino? Zowel de bewoners van het naastgelegen landgoed De Vlaminckhorst als raadslid Egbert den Daas van Lokaal Alternatief vragen zich dat af. Het is niet voor het eerst dat deze vraag gesteld wordt. De aanleiding nu: een medewerker van de gemeente was samen met de ontwikkelaar op de beoogde zonneparklocatie aanwezig.

Salland