Restaurants 't Arsenaal in Deventer, het Buitenhuys in Heino, de Bagatelle in Raalte en Hoog Holten in Holten hebben hun krachten gebundeld: ze houden een asperge tour. Op de foto eigenaar van 't Arsenaal Rob Emaus.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurants 't Arsenaal in Deventer, het Buitenhuys in Heino, de Bagatelle in Raalte en Hoog Holten in Holten hebben hun krachten gebundeld: ze houden een asperge tour. Op de foto eigenaar van 't Arsenaal Rob Emaus. © Kevin Hagens

Na dramatisch coronajaar zorgt nu het weer voor late Sallandse asperges: ‘Maar ze zijn wel extra lekker’

Wéér pech voor een ieder die van doen heeft met de Sallandse asperges. Vorig jaar moesten de restaurants dicht vanwege de coronamaatregelen. Dit seizoen mogen de terrassen wél open, maar gooien de weergoden roet in het eten. Daarom hebben restaurants uit Deventer, Heino, Raalte en Holten hun krachten gebundeld. 

0 reacties

  1. Miscommunicatie gemeente Olst-Wijhe in Olasfa-dossier wekt verbazing: besluit commissie ligt er allang
    PREMIUM

    Miscommuni­ca­tie gemeente Olst-Wij­he in Olas­fa-dos­sier wekt verbazing: besluit commissie ligt er allang

    Omwonenden van het Olasfa-terrein in Olst reageren verbaasd op de reactie van de gemeente Olst-Wijhe in een eerder verhaal van de Stentor deze week. Daarin gaf de gemeente te kennen dat er tóch niet deze maand een advies ligt van de bezwarencommissie over het bezwaar van de omwonenden over de herontwikkeling van het terrein. ,,Onzin, de uitspraak is al anderhalve week geleden bij ons binnengekomen’’, zegt Nees Westerhout, een van de omwonenden.

Salland