Bosscross Broekelo was tot dit jaar alleen een evenement voor paarden en ruiters. Nu mogen ook hardlopers over het parcours op landgoed Neppelenbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Bosscross Broekelo was tot dit jaar alleen een evenement voor paarden en ruiters. Nu mogen ook hardlopers over het parcours op landgoed Neppelenbroek. © Gerard Vrakking/archief

Na paarden en hun ruiters, mogen hardlopers door de blubber tijdens eerste Broekstacle Run

Bosscross Broekelo, een hippisch evenement dat al jarenlang in de herfst plaatsvindt op landgoed Neppelenbroek bij Broekland, is dit jaar uitgebreid met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de paarden en ruiters over het landgoed zijn gegaan, vindt op zondag 17 oktober op hetzelfde parcours een zogenoemde obstacle run plaats: de Broekstacle Run. 

0 reacties

  1. Gemeente Raalte: ‘Geen noodfietsbrug of andere tijdelijke oplossingen voor oversteek N35'
    PREMIUM

    Gemeente Raalte: ‘Geen noodfiets­brug of andere tijdelijke oplossin­gen voor oversteek N35'

    Er komt geen noodfietsbrug bij Kruispunt Bos in Raalte, als het aan de gemeente Raalte ligt. Niels Folgers, lijsttrekker van D66 Raalte, heeft eerder gepleit voor noodoplossingen, nadat enkele maanden geleden de zoveelste vertraging voor de opwaardering van het kruispunt is opgetreden. Raalte ziet niet alleen niets in een noodfietsbrug, de gemeente laat ook andere tijdelijke maatregelen links liggen.

Salland