Javier Guzman komt op donderdag 12 december naar het HOFtheater.
Volledig scherm
Javier Guzman komt op donderdag 12 december naar het HOFtheater. © Chloé Leenheer

Nieuw seizoen HOFtheater Raalte: tributebands en cabaretiers van naam

Het HOFtheater in Raalte staat aan de vooravond van het nieuwe theaterseizoen 2019/2020. De vrije kaartverkoop voor alle voorstellingen begint woensdag 22 mei.

Directeur Roswyde Burgman kijkt trots vooruit op de nieuwe jaargang en weet nu al dat het nog lopende seizoen zeer positief afgesloten gaat worden. De kaartverkoop is een stuk beter dan vooraf ingeschat.

Voor het nieuwe seizoen heeft Burgman een mooie programmering weten neer te zetten. ,,Al ben ik vooraf altijd voorzichtig. We moeten het eerst weer gaan waarmaken.”

Trots

Met gepaste trots noemt de directeur een aantal namen waar ze erg blij mee is.. Cabaretiers als Martijn Konings, Henry van Loon en Javier Guzman. ,,Ook van Alex Ploeg heb ik hoge verwachtingen. Qua muziek hebben we bijvoorbeeld de broers van Tangerine. Maar het zijn vooral de tributebands die enorme scoren. Bijvoorbeeld The Summer of Love, Pink Floyd’s Anniversary Show en Best of Britain. Dat zijn eigenlijk shows die een beetje te duur zijn, maar het uiteindelijk dubbel en dwars waard zijn.”

Salland