Elvira Pont van Obalo en eigenaar Rob Aa van het kantorencomplex De Berk hebben net hun handtekeningen onder het contract gezet.
Volledig scherm
Elvira Pont van Obalo en eigenaar Rob Aa van het kantorencomplex De Berk hebben net hun handtekeningen onder het contract gezet. © Eigen foto

Obalo verhuist naar kantorencomplex De Berk in Raalte

Obalo, de praktijk voor remedial teaching en orthopedagogiek, verlaat zijn onderkomen aan de Sperwer in Raalte. De zorgverlener neemt zijn intrek in het kantorencomplex De Berk aan de Burgemeester Kerssemakerstraat. Vanaf 1 september zijn de leerlingen die aan de Sperwer begeleiding krijgen, welkom op de nieuwe locatie.

  1. Gemeente maakt 75.000 euro vrij voor kunstenaar die veelbesproken Olster tunnel gaat opfleuren
    PREMIUM

    Gemeente maakt 75.000 euro vrij voor kunstenaar die veelbespro­ken Olster tunnel gaat opfleuren

    Een kunstenaar neemt de veelbesproken fietstunnel in Olst onder handen genomen voor de opening voor inwoners. Hoewel de gemeente Olst-Wijhe niets verplicht is, maakt ze tienduizenden euro’s vrij voor kunst in de tunnel. Kunstenares Marina Nijdeken gaat de wanden van de fiets-voetgangerstunnel verfraaien. Of inwoners direct bij de oplevering door de tunnel kunnen fietsen, hangt af van een nog lopende rechtszaak.

Salland