Lien (90), de oma van verslaggever Stefan Keukenkamp, krijgt de komende weken nauwelijks nog bezoek vanwege corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Lien (90), de oma van verslaggever Stefan Keukenkamp, krijgt de komende weken nauwelijks nog bezoek vanwege corona. © Stefan Keukenkamp

Oma Lien (90) krijgt nauwelijks nog bezoek na coronamaatregelen: ‘Gossiemikkie, en hoelang? Drie weken!?’

Zorginstellingen in de regio nemen drastische maatregelen om het coronavirus buiten te houden. Ze sluiten de deuren of minimaliseren bezoek voor zeker drie weken. Zo ook de zorginstelling in Raalte waar Lien (90) verblijft, de oma van verslaggever Stefan Keukenkamp. ,,Gossiemikkie, en hoelang? Drie weken!?”

 1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
  Liveblog

  Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

  Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.
 2. Grof geweld laatste weken in Raalte, nu 17-jarige jongen uit Wijhe zwaar mishandeld op kermis
  PREMIUM

  Grof geweld laatste weken in Raalte, nu 17-jarige jongen uit Wijhe zwaar mishandeld op kermis

  Meerdere heftige geweldsincidenten binnen drie weken in Raalte. Afgelopen woensdag werd een 17-jarige jongen uit Wijhe slachtoffer van zware mishandeling op de kermis. Vorig weekend werd een Duitser in Raalte in zijn been gestoken en op Koningsdag volgde na een steekincident een grote vechtpartij waar kopschoppen werden uitgedeeld. ,,We vinden het heel vervelend dat dit in korte tijd gebeurt’’, zegt politiewoordvoerder Linda Bouwman.

Salland