De laatste leden van de Harmonie Wesepe hebben besloten de 106-jarige muziekvereniging op te heffen. Van links af Herman Mekking, Ineke Vloedgraven, Janneke van der Sluis, Hennie Kluin, Erna Albers en Klaas Wieken. Miek de Munnik ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste leden van de Harmonie Wesepe hebben besloten de 106-jarige muziekvereniging op te heffen. Van links af Herman Mekking, Ineke Vloedgraven, Janneke van der Sluis, Hennie Kluin, Erna Albers en Klaas Wieken. Miek de Munnik ontbreekt op de foto. © Gerard Vrakking

Onenigheid kost 106-jarige Harmonie Wesepe de kop

Nooit meer muziek in het dorpje Wesepe. Na 106 jaar is de muziekvereniging met de resterende zeven leden opgeheven. ,,Na het honderdjarig bestaan ging het mis’’, zegt voorzitter Herman Mekking.

 1. Het Buitenhuys in Heino belde vaste gasten op voor laatste avondmaal: ‘Van vakantie teruggekomen’
  PREMIUM

  Het Buitenhuys in Heino belde vaste gasten op voor laatste avondmaal: ‘Van vakantie teruggeko­men’

  Normaal gesproken is Het Buitenhuys in Heino iedere woensdag gesloten, maar speciaal voor de voorlopig laatste restaurantavond gooit de eetgelegenheid de deuren open. Eigenaresse Inge Koning-Neppelenbroek verliet halsoverkop haar vakantieadres. Het personeel belde alle vaste gasten op met de vraag of ze tóch nog één avond wilden genieten. ,,We zitten helemaal vol, prachtig.”
 2. Immens populaire video van spoorwegovergang Laag Zuthem door barrière van 100 miljoen views door actie dj’s 3FM
  PREMIUM
  VIDEO

  Immens populaire video van spoorweg­over­gang Laag Zuthem door barrière van 100 miljoen views door actie dj’s 3FM

  Dat video’s soms op onverklaarbare manier goed bekeken worden op YouTube is bekend. Maar dat een spoorwegovergang in Laag Zuthem de grens van 100 miljoen views passeert, is ongekend. Justus Moek, de man achter het kanaal Spoorwegovergangen Nederland, kreeg hulp van 3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman. ,,Haal die trein over de honderd miljoen.”

Salland