De N35 in Haarle is een drukbereden weg. Als, zoals hier op een archieffoto is te zien, een vrachtwagen met vastgelopen remmen de weg blokkeert, hebben veel weggebruikers daar last van.
Volledig scherm
PREMIUM
De N35 in Haarle is een drukbereden weg. Als, zoals hier op een archieffoto is te zien, een vrachtwagen met vastgelopen remmen de weg blokkeert, hebben veel weggebruikers daar last van. © archief/News United/Jan Willem Klein Horstman

Oppositie lijnrecht tegenover coalitie rond veilige oversteek over N35 in Haarle en Nijverdal: ‘Historische fout’

Twee fietsloopbruggen over de N35, in Haarle en Nijverdal, zijn definitief goedgekeurd door de gemeenteraad van Hellendoorn. Maar het laatste woord is nog niet gezegd over dit plan. Dinsdagavond stonden de oppositiepartijen lijnrecht tegenover de coalitie in de Hellendoornse raad over de keuze voor deze maatregelen. ,,Het is een project van luchtfietserij’’, vindt VVD-raadslid Winnie Müller.

0 reacties

  1. KAART | Piek in aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Piek in aantal nieuwe coronabe­smet­tin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal nieuwe coronabesmettingen is de afgelopen 24 uur weer fors toegenomen. In brandhaard Staphorst zijn 54 positieve tests gemeld, 17 meer dan gisteren. De gemeente is hiermee weer op het niveau van de voorgaande dagen. De stijgende lijn in het aantal nieuwe besmettingen werd eind september al in Staphorst ingezet. Ook in Zwartewaterland, Rijssen-Holten, Lelystad en Nunspeet is een flinke toename te zien.

Salland