Overvaller tankshop van Texaco Raalte nog spoorloos

videoDe dader van de overval donderdagavond op de tankshop van Texaco in Raalte, is nog altijd spoorloos. Ondanks de zoekactie van de politie, die met een helikopter naar de overvaller zocht. Het tankstation staat aan de Weidelaan.

De overval had donderdagavond omstreeks 20.45 uur plaats. Een gemaskerde man van ongeveer 1.90 meter lang bedreigde met een wapen een medewerker van de tankshop. De politie wil niet aangeven om wat voor soort wapen het ging.

Bedrag

De man, die zwart gekleed was en een rugzak met folie bij zich had, ging er met geld vandoor. Hoe groot het meegenomen bedrag is, geeft de politie niet prijs.

Bewakingscamera’s van het tankstation hebben volgens een politiewoordvoerder beelden gemaakt van de overval. De politie verspreidde op social media het signalement van de dader. Dat heeft volgens de zegsman bij de politie geleid tot verscheidene reacties.

Bus

Rond het tijdstip van de overval reed een Volkswagen-bestelbus op de Weidelaan. De bestuurder van de bus is intussen door de politie gehoord. De tankshop is vrijdagochtend open gegaan.

Volledig scherm
Het tankstation aan de Weidelaan in Raalte. © Arnold Roolvink

Salland