De boom waar de auto tegen tot stilstand kwam. Inzet: Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse op de N756 bij Raalte vanwege het ernstige ongeluk.
Volledig scherm
PREMIUM
De boom waar de auto tegen tot stilstand kwam. Inzet: Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse op de N756 bij Raalte vanwege het ernstige ongeluk. © diego kemps/rens hulman

Politie over ernstig auto-ongeluk in Broekland: bestuurder minderjarig en zonder rijbewijs

De bestuurder van de auto die in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 augustus hard tegen een boom in het Sallandse dorp Broekland knalde, was minderjarig en had geen rijbewijs. Dat zegt de politie. Wat dit voor gevolgen heeft voor de jonge bestuurder, kan de politie nog niet zeggen.

0 reacties

 1. Blitse elektrische wagens overtuigen twijfelaars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’
  PREMIUM
  VIDEO
  5

  Blitse elektri­sche wagens overtuigen twijfe­laars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’

  Wel oren naar elektrisch rijden, maar is de aanschaf van een duurzame auto ver weg? Speciaal voor twijfelaars en belangstellenden was er zaterdag in Zutphen een E-Experience Day. Dé gelegenheid om een proefritje te maken in elektrische auto’s van allerlei merken én de kans om al je vragen te stellen over elektrisch rijden. De Stentor maakt ook een proefritje en is niet de enige. ,,Ik had niet verwacht dat een elektrische auto zo snel zou optrekken.”
 2. KAART | Piek in aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Piek in aantal nieuwe coronabe­smet­tin­gen in Oost-Nederland

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen is de afgelopen 24 uur weer fors toegenomen. In brandhaard Staphorst zijn 54 positieve tests gemeld, 17 meer dan gisteren. De gemeente is hiermee weer op het niveau van de voorgaande dagen. De stijgende lijn in het aantal nieuwe besmettingen werd eind september al in Staphorst ingezet. Ook in Zwartewaterland, Rijssen-Holten, Lelystad en Nunspeet is een flinke toename te zien.
 3. In Raalte kunnen jongeren samenwonen in een ‘Deelhuus’: ‘Stap naar zelfstandige woning is groot’
  PREMIUM

  In Raalte kunnen jongeren samenwonen in een ‘Deelhuus’: ‘Stap naar zelfstandi­ge woning is groot’

  In Raalte kunnen jongeren zich binnenkort inschrijven voor een ‘Deelhuus’. Het idee: huur niet individueel maar samen met een vriend of vriendin een eengezinswoning. Woningcorporatie SallandWonen stelt drie woningen beschikbaar voor deze proef. ,,Het is een steuntje in de rug voor jongeren op de woningmarkt. We kunnen met één woning twee jongeren een woonplek geven.’’

Salland