Paolo Perrello, Dinie Hofstede en Marisca ten Brinke(in stoel) openen een nieuwe tattooshop in een voormalig restaurant in Raalte.
Volledig scherm
PREMIUM
Paolo Perrello, Dinie Hofstede en Marisca ten Brinke(in stoel) openen een nieuwe tattooshop in een voormalig restaurant in Raalte. © FOTO HISSINK

Raalte heeft een nieuwe tattooshop: ‘Wij willen gewoon een stukje kunst afleveren’

Raalte is een tattooshop rijker. Onder de naam Kings & Queen Fine Tattooing openen inktartiesten ‘Bonky’ Paolo Perrello en Marisca ten Brinke samen met schoonheidsspecialiste Dinie Hofstede op zaterdag 15 februari hun nieuwe locatie in een voormalig restaurant aan de Brugstraat.

Ruimte genoeg in het nieuwe onderkomen. Bij binnenkomst links de zithoek met koffieautomaat, rechts de booths van ‘Bonky’ Paolo Perrello (45) en Marisca ten Brinke (35). Beide vertrekken zijn afgescheiden - Marisca’s klanten bestaan uit 80 procent vrouwen - en meten genoeg bewegingsruimte. Precies wat ze nodig hebben. Hiervoor tatoeëerden ze in Zutphen, maar daar zaten ze elkaar aardig in de weg. Voor schoonheidsspecialiste Dinie Hofstede (37), die gespecialiseerd is in laserbehandelingen, carbon peelings en tanden bleken, was niet eens plek, terwijl de vraag naar tatoeages en het verwijderen ervan flink groeit.

  1. Muzikant Erwin Nyhoff uit Heeten brengt in zijn 6 meter lange Cadillac rock ’n roll bij u thuis
    PREMIUM

    Muzikant Erwin Nyhoff uit Heeten brengt in zijn 6 meter lange Cadillac rock ’n roll bij u thuis

    Een Cadillac Sedan De Ville van 6 meter lang uit 1958, een akoestische gitaar en Erwin Nyhoff. Dat is kort gezegd het rondreizende muzikale minicircus dat Corona Cadillac Concerts heet. De 47-jarige zanger/gitarist uit Heeten heeft zoals bijna alle muzikanten vanwege corona een leeggeveegde agenda. ,,Als de mensen niet naar Erwin Nyhoff kunnen komen, moet Erwin Nyhoff maar naar de mensen toe’’, zegt de oud-voorman van rockband Prodigal Sons.

Salland