Frans Rouwenhoff, voorzitter van Proef de Nazomer, erkent dat het vreemd is dat zijn organisatie al twee jaar bestaat, maar pas volgend jaar de eerste editie van het evenement kan houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Rouwenhoff, voorzitter van Proef de Nazomer, erkent dat het vreemd is dat zijn organisatie al twee jaar bestaat, maar pas volgend jaar de eerste editie van het evenement kan houden. © Ronald Hissink

Raalte moet alweer uitstel slikken van Proef de Nazomer: alleen Bierfestival gaat door

Het idee om verschillende culinaire Raalter evenementen te bundelen gaat dit jaar opnieuw niet door. Proef de Nazomer, een gezamenlijk festival, bestaat al sinds vorig jaar maar heeft tot dusver vooral met pech te maken. Cu & Cu en In de Smaak worden afgelast. Het Bierfestival gaat op eigen initiatief wel door. ,,De situatie is natuurlijk heel teleurstellend, maar nu gaan we vol voor volgend jaar”, zegt voorzitter Frans Rouwenhoff.

  1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
    Liveblog

    Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

    Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.