Paul Carrack is op maandag 6 juni de uitsmijter van Ribs & Blues in Raalte
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Carrack is op maandag 6 juni de uitsmijter van Ribs & Blues in Raalte © Archief/Athena Anastasiou

Ribs & Blues staakte jacht op topartiesten, maar haalt wél Paul Carrack naar Raalte: ‘Deze buitenkans konden we niet laten glippen’

Ribs & Blues kent komende zomer een knallende uitsmijter op de maandag. Niemand minder dan Paul Carrack is op (tweede pinksterdag) de uitsmijter op het drie dagen durende bluesfestival (4 tot en met 6 juni). De gelauwerde Engelse singer-songwriter en multi-instrumentalist is diverse keren genomineerd voor een Grammy en is een veelgevraagd gastvocalist.

0 reacties

 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Is dorphuis Herxen net helemaal klaar en vernieuwd, stoppen de beheerders: ‘Snappen dat je in een klein dorp zit’
  PREMIUM

  Is dorphuis Herxen net helemaal klaar en vernieuwd, stoppen de beheerders: ‘Snappen dat je in een klein dorp zit’

  Een totaal gerenoveerd en gemoderniseerd dorpshuis, hart en spil van het dorp Herxen. Zonder beheerders is het een lege huls. Huidige beheerders Carien en André van der Steege gaan stoppen. Vandaar dat het bestuur van dorpshuis de Herxer Marke naarstig op zoek is naar een opvolger. ,,Je kunt er een goede boterham uit halen als je genoeg activiteiten van buitenaf weet aan te trekken.”

Salland