Robby's Snacks Raalte voelt zich ook winnaar Cafetaria Top 100

videoDebuteren in de uitverkiezing Cafetaria Top 100, en met de publieksprijs aan de haal gaan. Het was geen rare gedachte die bij het team van Robby’s Snacks door het hoofd spookte, toen het maandag koers zette naar de prijsuitreiking in Hilversum. Twee weken vóór het aflopen van de periode waarin het publiek kon stemmen, ging de cafetaria uit Raalte nog aan kop. 

Als het tromgeroffel verstomt en de namen van de prijswinnaars worden bekendgemaakt, geloven ze bij Robby's Snacks hun ogen en oren niet. Friettent Pieperz Eerde heeft in de laatste twee weken nog ruim tienduizend stemmen erbij gekregen. En kaapt daarmee de prijs van het publiek weg voor de neus van de cafetaria in Raalte.

  1. Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie
    PREMIUM

    Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie

    Moskeeën in Oost-Nederland hebben zich beraden op extra maatregelen rond het vrijdaggebed van vandaag. Aanleiding is de aanslag op twee islamitische gebedshuizen, vorige week vrijdag in Nieuw-Zeeland. Ook de schietpartij in Utrecht draagt bij aan de toenemende gevoelens van onveiligheid. Maar niet overal wordt nog extra gesurveilleerd. Niet nodig, zegt het Raalter moskee-bestuur. ,,Maar als er iets is kunnen we meteen de wijkagent bellen.’’

Salland