Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem.
Volledig scherm
PREMIUM
Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem. © News United/ Jan Willem Klein Horstman

Sandra rijdt zich in Mariënheem muurvast... op tankafsluiter van giertank?

updateIneens een hoop gekras en kabaal en haar auto die over het wegdek schuurde. Sandra Bokdam wist vanochtend even voor half acht niet wat haar overkwam op de N35 bij Mariënheem. ,,Ik weet nog niet waar dat ding vandaan kwam’’, zegt ze een paar uur later. Dat ding? Een enorme metalen tankdop, die zich vastzette aan de onderkant van haar auto.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Bakkerij Lemelerveld verhuist na 34 jaar precies 150 meter verderop: ‘Ik zie ineens nieuwe gezichten’
  PREMIUM
  Video

  Bakkerij Lemeler­veld verhuist na 34 jaar precies 150 meter verderop: ‘Ik zie ineens nieuwe gezichten’

  Het zal even wennen zijn voor de klanten van Bakkerij Van der Most in Lemelerveld: na 34 jaar is het bedrijf naar een andere locatie verhuisd in het dorp. Veel extra meters hoeven de klanten niet te maken, het nieuwe onderkomen aan het Kroonplein is 150 meter verwijderd van de oude locatie. Eigenaar Mark van der Most is blij met de stap: „Hier hebben we meer ruimte om onze producten te presenteren.”

Salland