Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem.
Volledig scherm
PREMIUM
Auto rijdt zich vast op tankdop van tankvrachtwagen in Mariënheem. © News United/ Jan Willem Klein Horstman

Sandra rijdt zich in Mariënheem muurvast... op tankafsluiter van giertank?

updateIneens een hoop gekras en kabaal en haar auto die over het wegdek schuurde. Sandra Bokdam wist vanochtend even voor half acht niet wat haar overkwam op de N35 bij Mariënheem. ,,Ik weet nog niet waar dat ding vandaan kwam’’, zegt ze een paar uur later. Dat ding? Een enorme metalen tankdop, die zich vastzette aan de onderkant van haar auto.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. BMX-topper Mitchel Schotman breekt met Oranje-selectie definitief door en laat Raalte stralen
  PREMIUM
  VIDEO

  BMX-top­per Mitchel Schotman breekt met Oran­je-selectie definitief door en laat Raalte stralen

  Nederlands kampioen BMX afgelopen zomer, tweede op het EK en zesde op het WK. Mitchel Schotman (25) uit Wesepe bestormt dit jaar in razende vaart de internationale BMX-top. Woensdagavond werd de fietscrosser gehuldigd bij de club waar het allemaal begon en hij nog steeds lid van is, wielervereniging CRT uit Raalte. CRT groeit zelf ook op alle vlakken, mede dankzij de successen van Schotman. ,,Hij is echt een boegbeeld.”

Salland