Sporthal Heeten is hard toe aan nieuw materiaal. De klimrekken, touwbanen en een vouwwand zijn flink versleten. Het geld daarvoor hebben ze echter niet. De reden: corona, stelt voorzitter Rinus Reimert.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporthal Heeten is hard toe aan nieuw materiaal. De klimrekken, touwbanen en een vouwwand zijn flink versleten. Het geld daarvoor hebben ze echter niet. De reden: corona, stelt voorzitter Rinus Reimert. © Ruben Meijerink

Sporthal Heeten leent geld om afgekeurd materiaal te vervangen: ‘Zonder corona konden we het zelf betalen’

Versleten touwenbanen, sterk verouderde klimrekken en een vouwwand waarvan de beveiliging slecht werkt. De materialen in Sporthal Heeten zijn nodig toe aan vervanging. Corona heeft echter een gat in de begroting geslagen, waardoor Stichting Sporthal Heeten het bedrag niet zelf kan ophoesten. Een lening is daarom nodig. ,,Er ging door corona een lange tijd alleen maar geld uit, maar er kwam niks binnen.”

0 reacties

 1. Schuchter Kwiek neemt met opgeheven hoofd afscheid van bekertoernooi: ‘Helaas maakten we aanvallend te veel fouten’
  PREMIUM
  handbal

  Schuchter Kwiek neemt met opgeheven hoofd afscheid van bekertoer­nooi: ‘Helaas maakten we aanvallend te veel fouten’

  De handbalsters van Kwiek boden in de halve finale van de nationale handbalbeker regerend landskampioen Venlo verrassend veel tegenstand. De geplaagde Sallandse ploeg speelde echter te schuchter en kreeg daarnaast te laat door dat er in Limburg wat te halen viel om echt te kunnen stunten. Toch nam Kwiek met een opgeheven hoofd afscheid van het bekertoernooi: 36-29.
  Raalte