Calvin Klein Overmeen organiseert een groot dance-event in de sporthal in Heeten. Vorig jaar deed hij dat vanwege zijn vijfjarig bestaan als dj. Dat was zo'n succes dat Heeten opnieuw een dancefeest houdt. Op de foto van links af, achter: Rick, Calvin, Carlijn, Roy, Willemien. Voor: Noah, Niels, Rien.
Volledig scherm
PREMIUM
Calvin Klein Overmeen organiseert een groot dance-event in de sporthal in Heeten. Vorig jaar deed hij dat vanwege zijn vijfjarig bestaan als dj. Dat was zo'n succes dat Heeten opnieuw een dancefeest houdt. Op de foto van links af, achter: Rick, Calvin, Carlijn, Roy, Willemien. Voor: Noah, Niels, Rien. © Bert Kamp

Stop met gamen en lekker uit je plaat in Heeten

Heeten is Heet. Jongeren uit Salland weten het dorp moeiteloos te vinden als het gaat om een goed feest en spektakel. Wat doet Heeten anders dan andere dorpen?

  1. Bökkers gaat los in Lemele: niet alleen thuiswedstrijd voor gitarist Jim
    PREMIUM

    Bökkers gaat los in Lemele: niet alleen thuiswed­strijd voor gitarist Jim

    Hendrik Jan Bökkers en zijn nieuwe band treden vanavond op in Zaal Dijk in Lemele. Het is het derde optreden in de zalentour die zondag begon in Zuidwolde. „Anderhalf jaar hebben we stilgelegen, maar eindelijk mogen we weer. Eind september hadden we al twee shows, maar in Zuidwolde begon deze tournee echt. In drie maanden tijd doen we bijna twintig optredens. Hartstikke mooi, we hebben er zin aan.”

Salland