Styliste Michèle Taribuka van beautysalon Salon SanTari uit Olst met haar prijswinnende 'Avatar ring'. De ring is gemaakt van acryl, het materiaal waarmee ook kunstnagels worden gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Styliste Michèle Taribuka van beautysalon Salon SanTari uit Olst met haar prijswinnende 'Avatar ring'. De ring is gemaakt van acryl, het materiaal waarmee ook kunstnagels worden gemaakt. © FOTO HISSINK

Styliste Michèle uit Olst valt internationaal in de prijzen met bijzondere ‘Avatar-ring’

videoWaar corona al niet goed voor is... Zeven volle weken heeft styliste Michèle Taribuka (33) uit Olst gewerkt aan een bijzondere ring, geïnspireerd door de film Avatar. Ze sleepte er onlangs drie prijzen mee in de wacht tijdens een internationale nagelkunstwedstrijd in Dubai. ,,Deze ring is mijn levenswerk.”

 1. Hoogspanningsleidingen uit de wijken: netbeheerder TenneT komt met plan voor verkabeling in Raalte
  PREMIUM

  Hoogspan­nings­lei­din­gen uit de wijken: netbeheer­der TenneT komt met plan voor verkabe­ling in Raalte

  Diverse bewoners uit verschillende buurten in Raalte kijken over een paar jaar niet meer tegen hoogspanningskabels aan. Volgens de gemeente Raalte ligt er een concreet plan van netbeheerder TenneT op tafel waarmee de zogenoemde verkabeling door kan gaan. Daarmee moeten de kabels in de bebouwde kom, ten westen over de N348 en vanuit het zuidoosten, onder de grond verdwijnen.
 2. Erwin Nyhoff kruipt in de huid van blueslegende Harry Muskee: ‘Ik ga acteren, word ik wel zenuwachtig van’
  PREMIUM
  VIDEO

  Erwin Nyhoff kruipt in de huid van blueslegen­de Harry Muskee: ‘Ik ga acteren, word ik wel zenuwach­tig van’

  De zenuwen slaan langzaam maar zeker toe bij Erwin Nyhoff. Want ga er maar aan staan: de Sallandse zanger/gitarist maakt in september zijn debuut als acteur. De 48-jarige muzikant uit Heeten kruipt dan voor een reeks openluchttheatervoorstellingen - Muskee, so many roads - in de huid van de Drentse blueslegende Harry Muskee. ,,Toen ze me vroegen, zei ik: Als ’t maar geen musical wordt, want dan doe ik niet mee.’’
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen

Salland