Alle afspraken van Marisca ten Brinke (midden) zijn afgezegd. De tattooshop Kings & Queen draait op halve kracht verder vanwege het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle afspraken van Marisca ten Brinke (midden) zijn afgezegd. De tattooshop Kings & Queen draait op halve kracht verder vanwege het coronavirus. © FOTO HISSINK

Tattooshop Raalte op halve kracht verder

Hoewel er nog geen officiële berichtgeving uit is om alle tattooshops in Nederland te sluiten is Marisca ten Brinke van Tattooshop Kings & Queen uit eigen beweging gestopt. De tattoozaak in Raalte is net drie weken open.

Dan maar even geen tattoos. Gezondheid gaat boven alles, vindt Marisca ten Brinke van Tattooshop Kings & Queen in Raalte. Al haar afspraken voor de komende weken zijn afgebeld. Haar compagnon Paolo Perrello gaat nog wel door. ,,Tot de tijd het toelaat'', zegt ten Brinke er meteen achteraan. ,,Maar ik heb besloten om te stoppen. Ondanks dat we al heel goede maatregelen hebben genomen vanwege het coronavirus.''

  1. Wijhenaren Bjorn en Roland laten hun Chaosbiertjes los op Salland: ‘Een eigen brouwerij is onze ultieme droom’
    PREMIUM

    Wijhenaren Bjorn en Roland laten hun Chaosbier­tjes los op Salland: ‘Een eigen brouwerij is onze ultieme droom’

    De ideeën borrelen op in een schuur in Wijhe, genaamd Chaosplatz. Daar bedenken de hobbybrouwers Bjorn Schothuis (52) en Roland van Oene (54) de gekste biertjes. De schuur staat in Bjorns achtertuin en daar kunnen op kleine schaal de Chaosbieren worden gebrouwen. Maar niet genoeg om winkels en cafés te kunnen voorzien. Toch liggen de biertjes van Bjorn en Roland sinds een week in de schappen. Dankzij ‘huurbrouwer’ Huttenkloas in Albergen.

Salland