Volledig scherm
De triathlon in Luttenberg dankt zijn charme onder meer aan het mooie parcours, door bossen en over de heuvel. © Eigen foto

Triathlon Luttenberg geselecteerd als kwalificatiewedstrijd

De Nijboer Triathlon Luttenberg is gekozen tot kwalificatiewedstrijd voor de kwart afstand voor het EK standaard, later dit jaar in Tartu (Estland). Deelnemers die zich willen kwalificeren, kunnen hiervoor de wedstrijd op zondag 3 juni in Luttenberg gebruiken.

Voor de vierde keer wordt de Nijboer Triathlon Luttenberg gehouden. Net als vorig jaar is het een evenement met zwemmen, fietsen en hardlopen voor zowel de fanatieke triatleet als de recreant. Het parcours gaat door bossen en over de heuvel van de Luttenberg. De ervaring op de Nijboer Triathlon Luttenberg leert dat de deelnemers uit alle windhoeken van Nederland komen.

Inschrijving

De plaatsen voor de kwart triathlon zijn al bijna vergeven; nog vijf plaatsen zijn beschikbaar. Voor de achtste afstand zijn er nog wat meer plekken vrij. Op www.ntbinschrijvingen.nl kunnen deelnemers zich aanmelden. Meer informatie is te vinden op: sporthalluttenberg.nl.

  1. Noodkreet kleinschalige dagbesteding op de politieke agenda

    Noodkreet kleinscha­li­ge dagbeste­ding op de politieke agenda

    Raadsleden in Deventer en Olst-Wijhe zijn geschrokken van het bericht dat meerdere kleinschalige zorgondernemers overwegen te stoppen met de dagopvang. Eerder deze week berichtte de Stentor dat de tarieven in de twee gemeenten voor 2019 volgens de kleine organisaties te laag zijn om mensen met bijvoorbeeld een burnout of dementie een zinvolle dagbesteding te kunnen geven. De ondernemers denken niet dat ze in 2020 meer geld zullen krijgen.

Salland