Tv-kok Rudolph van 24Kitchen bakt Sallandse lekkernijen bij Olster molen: ‘Dit is toch prachtig zo?’

TV-kok Rudolph van Veen rijdt voor een nieuw tv-programma van 24Kitchen met zijn bakfiets heel Nederland door. Gisteren stopte hij bij bakker Bökkers Mölle in Olst waar hij zich over Olster Portugeesjes en Sallandse Krentewegge boog. ,,Dit is toch prachtig zo? Buiten bakken bij de molen in Olst in plaats van in de studio.’’

0 reacties

 1. Na geheim document is bijna iedereen positief over miljoenenplan gemeentehuis Raalte
  PREMIUM

  Na geheim document is bijna iedereen positief over miljoenen­plan gemeente­huis Raalte

  Scepsis over de miljoenenplannen voor het gemeentehuis in Raalte maakt plaats voor voorzichtige goedkeuring. Na bestudering van een geheim document over potentiële huurders die het verbouwde gemeentehuis kunnen betrekken, zijn veel politieke partijen tevreden met de plannen van de gemeente om het gebouw voor 3,1 miljoen euro aan te pakken. ,,Ik ben aangenaam verrast. De partijen waarmee men in gesprek is hebben wij vertrouwen in’’, zegt Sylvia van der Heide (BB).
 2. Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelparochie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’
  PREMIUM

  Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelpa­ro­chie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’

  Richard Meijer uit Hoonhorst, een van de woordvoerders van de Veiligheidsregio IJsselland, gaat voor een nieuwe roeping. Zaterdag zou hij tot diaken worden gewijd in de kathedraal van Utrecht, maar door de strenge coronaregels en de vele besmettingen is die plechtigheid voorlopig uitgesteld. Na zijn wijding gaat Meijer in zijn vrije tijd aan de slag als onbezoldigd diaken in de Emmanuelparochie.

Salland