Drie auto's waren bij het ongeluk betrokken.
Volledig scherm
Drie auto's waren bij het ongeluk betrokken. © Jan Willem Kleinhorstman

Twee gewonden bij ongeluk op N35 bij Haarle

UpdateBij een ongeluk op de Almeloseweg bij Haarle zijn twee personen gewond geraakt. Dit gebeurde na een kop-staartbotsing waarbij drie auto's betrokken waren. Door het ongeluk was de N35 tussen Mariënheem en Haarle enige tijd in beide richtingen afgesloten.

Het ongeval gebeurde iets voor 16.30 uur vanmiddag. Door onbekende oorzaak botsten drie voertuigen op elkaar. Er kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. Twee personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe erg hun verwondingen zijn, is niet bekend. 

Meer problemen

De drie betrokken auto's moesten door een bergingsbedrijf worden weggehaald. Door het ongeluk was de N35 tussen Haarle en Mariënheem in beide richtingen dicht en ontstond er een file. Het verkeer werd in de tussentijd over de parallelweg geleid. Inmiddels is de weg weer open en de file voorbij.

Het was de zoveelste file in Oost-Nederland vanmiddag. Er waren ook problemen op de A1, doordat er tussen Apeldoorn en Bathmen glas op de weg terecht is gekomen. Er ontstonden daardoor ook problemen bij Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Salland