Na een achtervolging slaagde de politie er afgelopen nacht op de Nieuwe Deventerweg in Raalte in een auto met twee twintigers klem te rijden. De mannen van 24 en 25 uit Zaandam en Rotterdam zijn aangehouden.
Volledig scherm
Na een achtervolging slaagde de politie er afgelopen nacht op de Nieuwe Deventerweg in Raalte in een auto met twee twintigers klem te rijden. De mannen van 24 en 25 uit Zaandam en Rotterdam zijn aangehouden. © Politie Raalte

Twintigers klemgereden na achtervolging in Raalte, agenten staan voor raadsel

Een auto met twee twintigers is zondagnacht klemgereden op de Nieuwe Deventerweg in Raalte. De bestuurder van het voertuig ging er na een stopteken van de politie vandoor. Het incident liep uit op een achtervolging waarbij de automobilist zich met halsbrekende toeren op de weg niet van zijn beste kant liet zien.

10 reacties

 • Clemens OS

  5 maanden geleden
  Lange Frans maakt deel van dit complot uit.
 • Bossy Tosma

  5 maanden geleden
  Dat word vrijspraak geloof me maar.
 • Julius Bruins

  5 maanden geleden
  Ik denk dat deze 2 arme mannen slachtoffer zijn geworden van een alien die hen ontvoerd heeft en zich op het laatste moment heeft laten upbeamen door Scotty, ik hoop dan ook dat ze goed opgevangen worden door slachtofferhulp.
 • Pim Willemsen

  5 maanden geleden
  Stuur en versnellingspook checken op DNA, extra boete voor belemmering politieonderzoek.
 • evert koekkoek

  5 maanden geleden
  Ging de bestuurder van het voertuig er na een stopteken van de politie vandoor of was het toch het voertuig dat er na een stopteken van de politie vandoor ging?
 1. Uitzinnig Raalter publiek geniet van zomers carnaval: ‘Jemig, 222 weken geleden was de laatste optocht’
  PREMIUM
  Met video

  Uitzinnig Raalter publiek geniet van zomers carnaval: ‘Jemig, 222 weken geleden was de laatste optocht’

  Er komt wat los bij de Raaltenaren tijdens de Grote Sallandse Carnavalsoptocht. Ontlading en blijdschap. Het mag dan mei zijn met flink wat hogere temperaturen, het carnavalsfeest is er niet minder om. ,,Normaal dans en drink je jezelf wel warm, maar met deze pakken aan hoef je dat niet te doen’’, zegt Jesper de Bruijn, van carnavalsvereniging De Stöppelkaters.
 2. Komst sportschool in Raalte-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercijfers
  PREMIUM

  Komst sport­school in Raal­te-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercij­fers

  Zeven bedrijven op bedrijventerrein de Sallandse Poort in Raalte staan lijnrecht tegenover de gemeente over de komst van een sportschool. Volgens de bedrijven is er met de komst van een Profit Gym-filiaal straks haast geen parkeerplek meer beschikbaar. Het gemeentebestuur vindt dat er weinig aan de hand is. ,,Er is helemaal geen parkeerprobleem’’, zegt advocaat Susan Schaap.

Salland